Pages

Monday, October 25, 2010

POZIV za VIP SEO Radnu Grupu !!!

POZIV za VIP SEO Radnu Grupu !!! Pokrecem zatvorenu SEO radnu grupu. Smisao grupe jest da ce probrani broj clanova koji se prijave i koji budu izabrani medjusobno suradjivati na SEO stvarima.

Preciznije, SEO workgroup tj. SEO radna grupa (skupina) kako god osim sto ce medjusobno djeliti kvalitetne i rijetke SEO savjete, ideje, saznanja koje inace nebi htjeli podjeliti sa svima tj. sa javnoscu jos ce biti zasluzna za odradjivanje nekih poslova. Jedan od tih poslova ce biti prociscavanje raznih lista SEO resursa. Ovu listu koju smo postavili u javnost cemo podjelit na recimo 10 ljudi, svako ce dobit da provjeri 100 sajtova, to ce moci ucinit u odredjenom roku (kroz 10 dana pa moze recimo 10 sajtova dnevno provjerit). Smisao toga je da cemo bez da placamo outsourcere moci sami gradit bazu link building resursa. Broj mjesta je ogranicen do max 15 iako cemo za pocetak vjerojatno primat samo do 10.

Ekskluzivnost je potrebna kako pristup tim resursima nebi imao prevelik broj ljudi jer u tom slucaju metode i resursi propadaju. A svi ce morat radit pa vjerojatno nece to dalje ni djelit jer onda i sebi svoj rad upropastavaju. (Naravno i dobit ce ban na forumu ako se otkrije da djele resurse).

Znaci, glavna uloga clanova jest:

1) doprinosit znanjem i resursima

2) sudjelovati u zajednickim zadacima

Uvjeti za clanstvo su da clanovi rade i doprinose. Ulazak i ostanak u grupi nece moci platit vec ce morat zasluzit. U obzir i prednost ce imat clanovi koji su nesto pokazali na ovom forumu i koji se slazu s ovim nacinom na koji je grupa organizirana. Ovi koji su manje aktivni na forumu do sad bili ce im biti tezi ulazak ali imat ce mogucnost da nakon intervju-a ako me uspiju uvjeriti da ce i kako ce doprinosit grupu onda mozda budu primljeni.

Molim da se prijavljuju SAMO ONI koji su stvarno ozbiljni i koji su zainteresirani da doprinose i da rade. Smisao ovog nije da dobijete neke insiderske informacije vec da podjelimo poslove gdje SVI moraju radit i na taj nacin odradimo posao koji nam se inace nebi dao ili nebi stigli da ga sami odradujemo. 15-30 minuta na dan ko je zainteresiran za ovakvu suradnju ce moc odvojit. Sa 30 minuta ulozenih dnevno cete dobit korist ko da ste ulozili 30x15 = 7.5 sati. Prakticki sa 30 minuta ce biti ko da ste ulozili jedan cijeli radni dan. No, vrlo ce vazno biti da svi rade i doprinose (znanjem i radom) redovito jer inace ova grupa nece imat smisla, s toga cemo kontrolirat ko doprinosi a ko ne. Naravno ako 1 put bude netko nebude mogao odradit cemo mu tolerirat, ali ako 2 puta onda nece vise moci biti clan.

Za sva pitanja mozete ovdje pitat u komentarima ili mene privatnom porukom ako je nesto privatno.

Prijave: Posaljite mi PM sa subjectom "Prijava za SEO workgrupu".
U poruci napisite ukratko zasto da vas primimo tj. kakve ce koristi grupa imat od vas, kako mozete doprinosit grupi znanjem, kakvog iskustva imate te koliko vremena dnevno mozete odvojit.

Primljeni ce biti obavijesteni putem PM-a. Ovisno o broju prijavljenih

Trenutacno sam u guzvi nes pa ak sam zaboravio koji detalj budem updejtao to kasnije. I da za kraj da spomenem kako cu gledat sto prije da to rijesimo pa da sto prije krenemo pa pozurite sa prijavama.
Bez saljivih i neozbiljnih komentara jer cu odmah brisat te molim jos jednom da se javljaju samo ozbiljni i zainteresirani koje zanima i kuze se nesto u SEO i sa sigurnoscu znaju da mogu ulozit 15 do 30 minuta vremena na dan za zadatke.

New York SEO
Double Strollers

View the original article here

0 comments: