Pages

Monday, October 4, 2010

Dnevna ponuda besplatnog, legalnog i licenciranog softwarea

Željela bih vam skrenuti pozornost na widget “Giveaway of the day” u desnom stupcu ovog bloga. Svaki dan je predstavljen drugi software, koji se inace placa, ali tijekom 24 sata ga možete besplatno preuzeti uz legalnu licencu proizvodaca. Rijec je o softwareu cija je cijena od 20 do 70 dolara, a mogu se naci stvarno zgodni i korisni programi. Najcešce je to software za održavanje PC-a, razni antivirusi i registry cleaners, ali cesto su tu i alati za izradu slideshowa i flash galerija, konverziju videa, sortiranje i obradu fotografija, video i  audio download i mnogi drugi.

Iskoristite tu pogodnost, navratite svaki dan i pogledajte što se novo nudi!

Na ovaj nacin možete nadopuniti zbirku alata koje koristite bez opasnosti od zaraze vašeg racunala, a važno je napomenuti da su to jednostavniji alati, koje lako možete nauciti i stvarno upotrebljavati.

Ne skidajte piratski software! Ja sam alergicna na izraze tipa warez, torrents, cracks, keygens. To je obicna krada i to necega što može naštetiti vašem racunalu, a cesto i necega što je totalno beskorisno ako se na zna koristiti. To pogotovo vrijedi za Adobe programe, Dreamweaver, Photoshop…, koji su jako skupi, pa ih mnogi skidaju na divljaka, ponosni na svoje “mudrijaške” vještine i onda… ništa. Ili ne znaju odakle bi poceli pa ništa ne naprave ili ih koriste samo za najosnovnije operacije koje mogu riješiti brže i jednostavnije jeftinijim ili besplatnim aplikacijama. Meni je to smiješno, kradu porsche i u njemu voze “šalatu” na plac!


View the original article here

0 comments: