Pages

Wednesday, November 24, 2010

Besplatan program za optimizaciju web stranica


Optimizacija internet stranica ( SEO ) je najvazniji dio internet marketinga. Znaci SEO optimizacija  je process sa kojim dovodite internet stranicu na prvo mjesto na pretrazivacima. 

Predstavaljamo Vam Traffic Travis - besplatan program koji ce Vam pomoci pri optimizaciji Vasih internet stranica.Traffic Travis ce vam pomoci ne samo da dojdete na prvo mjesto na pretrazivacima nego da i pronadete kljucne rijeci koje ce Vam donositi zaradu. Zasto trositi svoje dragocijeno vrijeme na kljucne rijeci za kojima uopce ne postoji interes? Zato Vam u pronalazenju kljucnih rijeci koje ce vam donijeti promet na stranicu a I prodaju pomaze program Traffc Travis
Program kombinira 3 glavna  alata privlacenja prometa na stranice koji ce vam pomoci da bolje rangirate na pretrazivacima I da vam pomogne optimizaciju kljucnih rijeci koje ljudi traze. 

1. Kako pronaci profitabilne kljucne rijeci
Najvazniji aspekt optimizacije je otkriti koje rijeci se traze na pretrazivacima. Medutim puno vlasnika internetskih stranica ne pridaje tome paznju. Nije neobicno da vecina pokusava optimizarati stranicu za pojmove cije je konkurencija velika I treba im nekoliko godina uz velike napore I ulaganja da bi se pojavili medju prvih 10. Isto tako optimizirati stranicu za kljucne rijeci koje se nikad ili jako rijetko traze je isto tako gubljenje vremena.Program za optimizaciju  “Traffic Travis” pomaze vam da otkrijete koje kljucne rijeci se puno traze, a imaju malu konkurenciju. 

2. Saznajte što vam konkurencija radi.
Vasa konkurencija, koja se za odredjenu kljucnu rijec nalazi na prvoj stranici pretrazivaca ocigledno radi nesto dobro, jel tako?Zar ne bi bilo dobro kada bi imali alat ili vise alata koji bi vam pomogli analizirati sto konkurencija radi? Nakon toga samo radite isto sto radi I konkurencija I za neko vrijeme cete se naci direktno uz njih.
Program za optimizaciju “Traffic Travis” vam omogucuje bas to – da analizirate konkurenciju I utvrdite sto oni tocno rade.

3. Optimizirajte vase internet stranice

Nakon sto ste odredili profitabilne kljucne rijeci I saznali sto konkurencija radi kako bi za iste kljucne rijeci rangirala na prvim mjestima vrijeme je da I vi optimizirate vasu stranicu za kljucne rijeci. “Traffic Travis” ukljucuje I alat koji vam pokazuje da ste ukljucili vase kljucnu rijec u sadrzaju stranice I to na pravim mjestima kako bi dosli na prve stranice. 

Isprobajte program besplatno!

0 comments: