Pages

Wednesday, November 14, 2012

3 razloga zbog kojih nemate posjetu na vasim stranicama



Za one koji se bave spamiranjem na netu, ovo moze biti neugodno izvjesce…ali za one koji pokusavaju dovesti svoje stranice na prvo mjesto I dobiti posjetu na legalan nacin bit ce jako korisno.

Vjerojatno ste vec culi da svi pricaju o SEO tehnikama koje jednostavno ne funkcioniraju. Danas je tesko reci sto funkcionira sto ne, narocito nakon posljednjeg Google Panda & Penguin update. Jedini nacin da saznate sto radi, a sto ne, je da sami isprobate I testirate. Ili da poslusate strucnjake…

Jedan od njih je Andty Flecher…I na ovoj stranici ( kliknite na link ) on ce vam ljepo obajsniti kako dovesti stranicu na prvu stranicu Googl-a. 

Vidite, postoje 3 mita vezanih za optimizaciju I dovodjenje prometa na stranice. I jednom kada saznate koja su ta 3 mita, vidjeti cete zasto tehnike povratnih linkova koje koristite ne dovode Vam nikakav promet.
Stoga je Andy pustio u promet novi program, kojeg sam osobno testirala zadnja 2 dana I vec vuidim pomak u rankingu! Ovo je jedan od najboljih marketinskih programa koji smo vidjeli u 2012.

Ali pozurite, jer cjena sa svakom prodajom ide gore!















Kliknite ovdje da bi saznali vise.



0 comments: