Pages

Monday, October 4, 2010

Multimedija: začin i/ili srž web stranice

Gdje se nalazim: Home / Multimedija / Multimedija: zacin i/ili srž web stranice

Dodavanjem multimedija sadržaja na vašu web stranicu, ucinit cete je zanimljivijom za posjetitelje. U današnje vrijeme kad smo svi navikli više gledati nego citati, teško je prenijeti svoju poruku koristeci samo tekst, a pogotovo dugacke tekstove. Vizualan i interaktivan sadržaj prikladan je za skoro svaki sajt, a može biti njegova osnova ili jednostavno zgodan dodatak koji privlaci pozornost.

prezentacija tvrtke ili proizvodamp3 audio zapisi… i još mnogo toga

Nemojte se bojati poigrati s izradom videa ili audia. Nitko ne ocekuje tehnicko savršenstvo, vecina najpopularnijih YouTube videa baš i nije na razini hollywoodske produkcije. Važnije su mašta, kreativnost i jasnoca poruke.

Ako vas zanima multimedija navratite cešce na moj blog ili se pretplatite na moj feed jer imam u pripremi seriju videa u kojima cu vam pokazati kako:

napraviti slideshow online ili pomocu besplatnog softwareakoristiti PowerPoint i prezentacije pretvoriti u video formate za Youtube i vaš websnimiti onscreen capture videosnimiti i urediti audio i ukomponirati ga na vaš webkonvertirati razne video i audio formatepronaci elemente (slike, video i audio clipove) za koristiti u izradi… i još mnogo toga.

Nastojat cu prikazati uglavnom besplatne alate i servise, ali i pokoji profesionalni kad budem smatrala da stvarno vrijedi uloženi novac.


View the original article here

0 comments: