Pages

Monday, February 20, 2012

SEO Link Vine – Najnoviji alat za objavljivanje članaka

Brad Callen, SEO guru je pokrenuo svoju najnoviju uslugu pod imenom "SEO Link Vine". On je poznat po svojim ostalim proizvodima koje pokrenuo u prošlosti kao SEO elite, Keyword elite i razne druge proizvode i usluge. Ovaj alat ili usluga koju je predstavio na SEO tržištu govori o tome da možete prijaviti svoje članke u mrežu blogova ili povezati mrežu kako bi dobili svjež sadržaj.Postajući dio različitih mreža blogova koristeći liniju linkova, proizvest ćete više prometa za svoju web stranicu i razviti više povratnih linkova.
Brad Callen je shvatio činjenicu da većina internet marketera Radije napiše članke i tada ih objavi na različitim direktorijima članaka. To je bio jedini način da stvore povratne linkove i promet za svoj sadržaj i svoju stranicu sa člancima. Taj process ne samo da je oduzimao mnogo vremena, već ni kvaliteta vrećine direktorija za objavljivanje nije bila odlična. To bi zauzvrat utjecalo na ukupan rezultat internet prometa koji bi članak ili web stranica imali na negativan način.
Sada, ova nova usluga ili alat koji je Brad Callen pokrenuo dopušta vam da objavljujete koliko god članaka želite za mjesečnu naknadu. Na taj način ova mreža objavljuje i distribuira vaše članke automatski tijekom određenog vremena na različite blogove dobre kvalitete.
I, pitate se kako će ovo pomoći vama kao internet prodavaču?
Pa, postoje mnoge prednosti u korištenju SEO Link Vine-a za SEO vaših članaka. Za početak, ova usluga je učinila cijeli process objave članaka brzim i jednostavnim. Na taj način, više ne morate satima čekati na objavu svojih članaka. A ako koristite program za objavu članaka, onda vam on više neće biti potreban niti ćete čekati da on objavi članke.
Zatim, kada se govori o optimizaciji za tražilice, system distribucije je sasvim prirodan. Proces objave članaka treba neprestani dotok linkova za objavu. A kada koristite uslugu kao što je Link Vine, to pomaže da se riješite sve dodatne muke koja je redovito uključena u objavu članaka. Zato, sve što trebate jest objaviti svoj članak jednom i zatim zaboraviti na njega.

Pogledajte sliku i pogledajte proces objave Vaših članaka putem SEO Link Vine mreže blogova:

0 comments: