Pages

Wednesday, December 8, 2010

Exact Match Domain

RE: Exact Match Domain Exact match domena je zapravo odlicna stvar, ali samo u pocetku. Nakon dobrog keyword researcha, s exact match domenom je moguce doci na prvu stranicu Googlea odmah nakon sto se website indexira. I odmah pocinje i zarada. Zato je to preporucena strategija za sve pocetnike kojima brzo treba lova.

Ja imam jako puno takvih domena, i zarada je stvarno odlicna. Medutim, prvi veci problemi su se dogodili za vrijeme  , ali se stvar popravila gradnjom backlinkova i dodavanjem sadrzaja. Tako da to vise nisu websiteovi s jednim clankom, nego ih ima 10ak po websiteu + relativno puno backlinkova pa ne vjerujem da ce ih Google maknuti iz SERPa samo zato sto su exact match. Ipak sad vec postoji odredena 'tezina' tih stranica u smislu autoritativnosti, tim vise sto ih vecina starija od 1 godine...


Uglavnom, htio sam reci da je ta metoda toliko vec iskoristena da je skoro nemoguce vise naci exact match domenu za neki keyword koji ima barem malo pretrazivanja. Zbog toga, a i zbog vece moguce zarade sam se okrenuo , pa nadajmo se da ce uspjeti.


Za sve one koji koriste exact match domene - trgnite se i krenite s link buildingom prije nego sto bude prekasno.

Izrada Fotografija
Izrada Slika

View the original article here

0 comments: