Pages

Monday, December 6, 2010

4 osnovne stvari koje morate ispuniti ako ste početnik

4 osnovne stvari koje morate ispuniti ako ste pocetnik Prije kojih godinu dana došao sam na ovaj forum i o svemu što se ovdje može procitati nisam imao blage veze. Sad sam skupio nešto iskustva, nešto znanja a i zaradujem nešto tako da mislim da je vrijeme da dam mali doprinos svima onima koji su tek na pocetku.

Iz mojeg iskustva ovo su 4 najvažnije stvari koje svaki pocetnik treba napraviti sa svojom stranicom ako želi zaradivati od nje.

1. ispravan odabir pojmova, ako želite brze i lake rezultate koristite google keyword tool i odaberite pojmove koji imaju dovoljno pretraga ali da je mala konkurencija(to je onaj zeleni pravokutnik uz pojam prekoko kojeg kad predete mišem piše (Low competition)

2. stranica mora zadovoljiti sve SEO kriterije i biti optimizirana na najbolji moguci nacin.
-to znaci kad odaberete pojmove da glavni pojam mora biti optimiziran za ocjenu
A ili A+ , ima jedan zgodan besplatan Gosti ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje. koji vam može poslužiti , on zadovoljava najbitnija objašnjenja ali i to je dovoljno.

3.Izgradnja linkova, imate citav niz razlicitih varijanti, koje god opcije da odaberete nastojte da imate što više linkova sa anchor tekstom i da je link dofollow. naravno ne vrijedi svaki link jednako, ovdje na forumu cete pronaci citav niz odlicnih objašnjenja , ovo što ja pišem je osnova ali i kao takva ce vam dobro doci.

4. zadnja stvar ali iznimno važna je da osigurate da svaki link koji napravite bude indeksiran, bez indeksiranih linkova možete ih posijati milijun i sve ce biti zalud. U ovosnosti kojim metodama gradite linkove oni ce biti indeksirani brže ili sporije a u nekim slucajevima nece biti uopce. Zato se pobrinite da bilježite stranice gdje ste stavili linkove i da nastojite postici njihovu indeksiranost.

Ima još dosta detalja, sitnica i varijacija na temu ali ovo su osnove koje ako zadovoljite uštediti cete dosta vremena i truda a biti ce vam dobar temelj.

da još jednom rezimiram.

1. Dobar odabir pojmova i tematike/mala konkurencija -dovoljan broj mjesecnih pretraga
2. Najbolji moguci SEO stranice
3. Izgradnja linkova sa anchor tekstom i da je do follow
4. Indeksiranost svakog linka!!!!!

P.S
Pažljivo procitajte više puta nekoliko sekcija na ovom forumu , izmedu ostalih to je svakako ova sekcija gdje je post. Waving

acid reflux disease end stage liver failure

View the original article here

0 comments: